Italiensk chopped sandwich

Denne saftige sandwichen er utrolig morsom å lage, og du kan enkelt bruke det du har i kjøleskapet. Ovnsbakte grønnsaker og dressing gir den en ekstra smakfull dimensjon, så du kan gjerne nyte den til middag.
20-40 min
2,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ovnsbakte grønnsaker

Dressing

  • 0,5 avokado
  • Saft av 0,5 sitron
  • 2 ts majones
  • 0,25 ts tørket oregano
  • 1 ts balsamicoeddik
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Fremgangsmåte

  1. Kutt aubergine og tomater i en halv centimeter tykke skiver. Skjær en halv paprika i skiver. Legg de tre grønnsakene på et stekebrett og pensle med olje, salt og pepper. Bak i ovnen på 220 grader over- og undervarme til de er gylne og brune (ca 20 minutter).
  2. Mens du venter, kan du kutt rødløk og agurk i skiver og riste brødskiver. Hvis du er glad i syltede grønnsaker så kan du finne fram det til å legge med i neste steg.
  3. Når grønnsakene i ovnen er ferdig: Ha de på en fjøl sammen med salatblader, ost, skinke, rødløk og agurk. Hakk løs på ingrediensene med en kniv i noen minutter til ikke er noen store biter igjen og ingrediensene er jevnt blandet. Legg på avokado, majones, sitron, oregano, balsamikoeddikk, salt og pepper, før du hakker videre til ingrediensene blir en jevn og saftig blanding.
  4. Smør de hakkede ingrediensene på en brødskive og topp med en brødskive til.
Del på Facebook